Hotell på Gotland nära Visby

Årets nyhet!

I år lanserar vi Suderbys Sommarlogi!

Från midsommar till mitten av augusti kan man boka billigt boende på Suderbys Sommarlogi!

Sommarpris 895 kr /tvåbäddsrum och natt!

På vårt hotell här på Gotland nära Visby har du möjlighet att bo i en naturskön park, nästan mitt på Gotland. Hotellet ligger endast 10 km söder om Visby. Perfekt för utflykter till stranden, till Visby, till Fårö på norra delen och till Sudret allra längst i söder.

På Suderbys Sommarlogi bor du i rummet med dusch/toa på rummet. Du sköter dig själv och här finns ett litet kök att fixa frukost i. Om du vill köper du till vår frukostpåse/kasse och sätter dig i parken någonstans.

Hotellet ligger nära Visby, den vackra klintkusten och Högklint. Här finns härliga promenadstråk, hänförande utsikt och olika grillplatser där man kan mysa på kvällen.
Vill du cykla har vi tips och kartor på både kortare och längre turer.

Kort om Suderbys Sommarlogi

 • billigt boende, pris 895 kr/tvåbäddsrum och natt
 • ingen restaurang
 • self-service, du sköter dig själv
 • möjlighet att köpa frukostpåse/kasse
 • bäddat och städat när du kommer
 • ingen städning under vistelse, vi städar och bäddar efter avresan
 • tillgång till litet kök (trinette)
 • på området finns solstolar, badminton, boccia, kubb mm
 • receptionen öppen 15.00-19.30 varje dag

Bra och prisvärt boende på Bed & Breakfast 10 km utanför Visby

De små rummen ligger i moderna flyglar i vår fantastiska herrgård med vackra omgivningar. Alla rum fick nya sängar våren 2020. Fritt WiFi finns att tillgå i alla rum och sällskapsytor.

I hotellets sällskapsrum finns även möjlighet till samkväm om kvällarna, där finns spel och gemensam TV.

Minikiosk finns i receptionen. I samma byggnad finner ni även flera av våra vackra matsalar vid Suderbys Herrgård. Här serveras frukostbuffé och lunch.

Matsalar för eventuella festmåltider ligger i den charmiga huvudbyggnaden, omgiven av en park med rosor, blommor och hundraåriga träd.

Våra hotellrum

Hotellflygeln är byggd i trä och smälter in fint i den lantliga miljön. Hotellrummen är små men utrustade med det som behövs för en god natts sömn. Rummen har dusch/wc och alla rum har resårsängar och kan användas som enkel eller dubbelrum (separata bäddar). Rummen är rökfria. I sällskapsrummet finns TV och kylskåp.

Fina flerbäddsrum för familjer

På Suderbys Herrgård finns även några flerbäddsrum. Dessa hotellrum ligger i gårdens ursprungliga flygelbyggnader. Alla flerbäddsrum är olika och här ges det bra möjligheter för familjer och större sällskap till en trevlig vistelse på hotellet.

Bo i Kvarnstugan på Gotland

header_2_kvarnstugan_var

På Suderbys Herrgårds ägor ligger Kvarnstugan, ett nyrenoverat 1700-talstorp. Stugan har 6 bäddar fördelat på 3 rum i fil. Stugan har ett modernt badrum med dusch och wc. Det stora kombinerade köket och allrummet har kyl/frys, spis med ugn, kaffebryggare och utrustning för 6 personer. I söder ligger uteplatsen, avgränsad av en syrenberså.

Kvarnstugan med självhushåll för familjen

Kvarnstugan är ett bra boende med självhushåll för familjen eller vännerna, belägen mellan Visby och Tofta Strand. Kvarnstugan uthyres veckovis under sommarhalvåret och under längre perioder resten av året.

Priser 2023

Med reservation för prisändringar

Sista Minuten

Suderbys Sommarlogi

Fram till 27 juni och efter 9 aug

Kvarnstugan

 • 6 juli- 13 aug
 • Övrig tid
 • 8950 kr / vecka
 • 8950 kr / vecka

Under konferenshögsäsongen april– maj och septemberg-oktober erbjuder vi särskilda konferenspriser. Hör gärna av Er för prisuppgift eller offert! Gör förfrågan ››